ALI BABA GIETEN

ALI BABA GIETEN Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 359 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali Baba Gieten. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:20 Deze keer was het weer goed. Na een lange tijd. Niks te hebben bestelt vorige keer waren de aardappel. Schijfjes nog bevroren. En was er niemand. Thuis mail gestuurd ook geen. Reacties helaas. En telefonisch werd je. Niet te woord gestaan.
7 mei 2022 om 16:13 Het vet liep uit de tas
1 mei 2022 om 21:37 Ik had het op tijd besteld voor een latere tijdstip en met overleg was het rond 18:45 en doordat ik er nog net niet was. Had de bezorger gelukkig even gewacht. Dus lekker eten en een hele goede bezorging
1 mei 2022 om 20:33 Had lams besteld krijg ik varken wel voor betaald. En niet gekregen of competenties ook niet. Aardappelen waren slof
20 apr 2022 om 7:08 Vriendelijke bezorger. Lekker eten.
19 apr 2022 om 11:37 Mooi op tijd en prima voor elkaar. Een aanrader.
5 apr 2022 om 11:21 Snelle levering bij de vrachtwagen ze Hadden helaas geen plastic vorkjes op voorraad. Vrij weinig knoflook in het bakje Maar het eten was erg lekker Mocht ik ooit weer in deze hoek overnachten ga ik er zeker nog eens bestellen
30 mrt 2022 om 21:53 Zoals gewoonlijk uitstekend. We hebben echt heerlijk gegeten. We hadden een tijd order geplaatst en deze was 5 minuten te vroeg, wat in ons geval juist perfect bleek te zijn. Alsof jullie het wisten! Haha
27 mrt 2022 om 11:53 De pizza was vierkant en niet warm en met maar een klein beetje swarma en net als de swarma schotel was maar voor de helft met swarma en een beetje aardappelschijfjes
20 mrt 2022 om 23:54 Goed eten tegen scherpe prijs en op tijd bezorgd.
19 mrt 2022 om 22:32 Goed eten tegen redelijke prijs en op tijd bezorgd.
19 mrt 2022 om 22:16 Hele goede spare ribs