ALI BABA GIETEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 491 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali Baba Gieten. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 19:22 2,5 uur gewacht op m’n bestelling belachelijk
1 jun 2024 om 21:16 Hadden 07.00 uur aangegeven dit is ook bevestigd. Toen wij belde gaven ze aan dat het nog wel een uur kon duren. Helaas!
29 mei 2024 om 21:20 Helaas was de bezorgtijd bijna een uur later dan de afgesproken tijdstip
12 mei 2024 om 18:32 Snel bezorgd, alles correct en lekker gegeten.
9 mei 2024 om 15:30 Zoveel!! Maar heel lekker!
6 mei 2024 om 22:11 Bestelling incompleet, werd toegezegd door de bezorger dat het nog bezorgd werd of geld terug. Beide niet gehad, tevens was het eten koud.
24 apr 2024 om 22:17 Toen we na ruim een uur nog geen eten hadden hebben we gebeld. “Ja het is heel druk maar we beginnen nu aan uw bestelling.” Onbeleefd en geen excuses. Uiteindelijk na ruim 1,5 uur werd het bezorgd. Kwaliteit was matig.
24 apr 2024 om 10:13 Normaal proberen we altijd via hun site te bestellen echter waren we dit vergeten dus dan maar een review. De kapsalons zijn hier altijd heerlijk en onze vaste prik. Bezorgtijd ook buiten Gieten altijd erg op tijd met vriendelijke bezorgers.
1 apr 2024 om 1:30 Hele lekkere pizza
24 mrt 2024 om 19:10 Halve bestelling gekregen. Komen ze 2 uur later een deel van de bestelling bij het verkeerde huisnummer bezorgen. Gratis eten voor de buren. Na 2,5 uur nog geen complete bestelling. Noooit weer. Droog vlees ook.
19 mrt 2024 om 20:56 Was lekker en snel bezorgd
17 mrt 2024 om 20:25 Lekker eten en snelle bezorging